Trhy FOR BEAUTY 2022 v Prahe s dvomi oceneniami pre značky Larens!

V dňoch 8. – 9. apríla sa v Prahe konal medzinárodný veľtrh „FOR BEAUTY“. Toto cyklické podujatie je komunikačnou a informačnou platformou pre kozmetický priemysel, ktorá ponúka vystavujúcim spoločnostiam možnosť prezentovať sa pred odborným publikom. Návštevníci a vzácni hostia tu môžu nájsť komplexné informácie o najnovších produktoch a trendoch v kozmetickom priemysle.

Ako už viete, značky Larens a Larens Colour získali počas veľtrhu

FOR BEAUTY 2022 dve exkluzívne ocenenia! 

Ocenenie Modrá planeta pre Larens Colour Liquid Fundation GLOW!

Larens Color Liquid Foundation GLOW získal prestížne ocenenie Modrá Planeta 2022. Do tejto súťažnej kategórie patria produkty, ktoré obsahujú kvalitné suroviny, neobsahujú syntetické vône, konzervanty a farbivá, neobsahujú chemické UV filtre a obal je recyklovateľný.

Ocenenie Zlatý pohár pre LipoColl HA Hydro Serum!

Jedná sa o ocenenie, ktoré získavajú jedinečné a inovatívne produkty vystavené počas veľtrhu FOR BEAUTY. Tento rok ho získal unikátny produkt LipoColl HA Hydro Serumjediné sérum na trhu s kolagénom a kyselinou hyalurónovou v lipozomálnej forme – kombináciou dvoch najsilnejších humektantov v prírode vo forme, ktorá umožňuje preniknúť do najhlbších vrstiev pokožky.
Na tieto ocenenia sme hrdí, o to viac, že ​​ide o prvé oficiálne ocenenie, ktoré získalo toto úžasné LipoColl HA Hydro sérum.